Referenties

client
Astellas Pharma

Astellas Pharma

Onze opdrachtgever is een groeiend farmaceutisch productiebedrijf in Meppel dat zich bezig houdt met het produceren en verpakken van geneesmiddelen. Dit bedrijf maakt een forse groei door en heeft de ambitie op op korte termijn in de top 10 terecht te komen binnen. Wereldwijd werken er ruim 15.000 medewerkers bij dit bedrijf. De (productie)locatie in Meppel bestaat uit zo'n 300 FTE.
Benchmark Electronics BV

Benchmark Electronics BV

Benchmark Electronics in Almelo maakt onderdeel uit van de multinational Benchmark Electronics Inc., een beursgenoteerde onderneming op het gebied van het vervaardigen van elektronica en het leveren van diensten richting original equipment manufacturers (OEM's).
Caparis NV

Caparis NV

Caparis voert een breed scala aan dienstverlenende en productieondersteunende activiteiten uit. De dienstverlening varieert van het produceren van fotolijsten tot rijwielen, van het verpakken van voedingsmiddelen tot bijbels en van groenonderhoud tot klussendiensten. In deze en nog vele andere gevallen wordt op professionele en concurrerende wijze optimaal gebruik gemaakt van de ruime capaciteit aan arbeid die tot onze beschikking staat. Juist arbeidsintensieve werkzaamheden of sterk in de tijd wisselend werk kunnen worden ondergebracht bij Caparis.
Comecer Netherlands

Comecer Netherlands

Comecer ontwikkelt, produceert en verkoopt hoogwaardige instrumentatie, apparatuur en software aan de medische sector in binnen- en buitenland. Het bedrijf heeft wereldwijd een uitstekende positie in de nucleaire geneeskunde.
Eriks Servicecenter

Eriks Servicecenter

De activiteiten van ERIKS bestaan uit de inkoop, opslag, veredeling, distributie en verkoop van een hoogwaardig en breed assortiment werktuigbouwkundige componenten. Het uitgebreide productenpakket en de passie voor technologie maakt ERIKS tot een toonaangevende en betrouwbare partner voor haar zakelijke relaties.
Imperial Tobacco

Imperial Tobacco

Imperial Tobacco is één van de grootste tabaksfabrikanten ter wereld. Zij legt zich toe op de ontwikkeling, productie, marketing en verkoop van shag, sigaretten en vloeipapier. Het hoofdkantoor van dit bedrijf is gevestigd in Engeland. De belangrijkste shagfabriek van dit bedrijf is gevestigd in Joure. Hier wordt door ruim 300 medewerkers diverse soorten A merk shag geproduceerd en verpakt middels een geavanceerd proces met hoge kwaliteitseisen.
Locamation Control Systems B.V.

Locamation Control Systems B.V.

Locamation werkt samen met elektrische netwerkbedrijven aan het optimaliseren van het beheer van hun netwerk door middel van een Smart Grid concept. Hiertoe ontwikkelt men producten, zoals SASensor®, die in staat zijn op afstand metingen en procesbesturingen aan het net te verrichten. SASensor® is ontwikkeld met een total cost of ownership-visie en zal uiteindelijk evolueren naar een open platform.
Micro-Key

Micro-Key

Micro-Key is een middelgroot ontwikkelbedrijf gespecialiseerd in het op klantenspecificatie ontwerpen en produceren van industriële elektronica en embedded software als besturing in industriële en wetenschappelijke toepassingen. De klanten van dit bedrijf zijn high-tech machine-, apparaten- en instrumenten industriën. Daarnaast richt men zich op de automotive industrie en op toeleveranciers van de scheepsbouw. Het bedrijf bestaat al ruim 25 jaar en heeft een stabiele basis
Photonis Nightvision

Photonis Nightvision

PHOTONIS is a leading multinational high technology group, with experience in manufacture, sales and innovation specializing in photo sensor imaging technologies since 1937. We operate internationally in the Night Vision, Industry Science Medical, Nuclear Instrumentation and Power Tubes markets. PHOTONIS is global manufacturer of electro-optic components used in the detection of ions, electrons and photons. We innovate and engineer quality components for integration into a variety of applications such as night vision optics, digital camera, mass spectrometry, physics research, space exploration and many others.

Inloggen