Werkzoekenden

Wij bieden onze kandidaten twee vormen van dienstverlening. We hebben de focus op de invulling van onze openstaande vacatures. Kandidaten die goed in het profiel van onze vacatures passen nodig wij uit om te reageren. Daarnaast gaan we ook heel actief de arbeidsmarkt op met onze kandidaten.

Invulling vacatures

We nemen een werving & selectie procedure uit handen van een opdrachtgever. New Step Werving & Selectie is verantwoordelijk voor de arbeidsmarktcommunicatie. Vervolgens maken wij een selectie van de kandidaten op basis van CV. Met de geselecteerde kandidaten voeren we een uitgebreid intakegesprek. Op basis van dit intakegesprek adviseren wij de opdrachtgever met welke kandidaten zij in gesprek moeten gaan voor de betreffende vacature. Vervolgens begeleiden we de volledige sollicitatieprocedure, totdat het gewenste resultaat behaald wordt.

Actieve marktbewerking

Op basis van uw wensen en behoefte met betrekking tot een nieuwe baan, gaan wij binnen ons uitgebreide netwerk in Noord Nederland voor u op zoek naar een nieuwe baan. Na een persoonlijk intakegesprek bepalen we gezamenlijk welke bedrijven we gaan benaderen om u onder de aandacht te brengen voor een passende functie. Ons streven is om in ieder geval één tot drie sollicitatiegesprekken te regelen voor iedere kandidaat. Gedurende de sollicitatieprocedure zullen we u begeleiden op het gebied van voorbereiding, presentatie, gespreksinhoud en (salaris)onderhandeling.

Inloggen